26-11-07

Charly

 

De Charly, een italiaans voertuigje voor mindervaliden of gehandikapten, een leuk ding, maar niet veel info over te verkrijgen.

charly.jpg

Roadster

 

De roadster , volledig electrisch voertuig, ontworpen als een golfwagen, maar ook gehomologeerd in de USA voor op de baan, een stevig voertuig met een grote actieradius door de grote accu's, en nog een opvallende verschijning maaak deze wagen geliefd bij de mensen die de grote auto ''teveel '' vinden

roadster-1

De Roadster eletric, Verkrijgbaar in veel uitvoeringen en kleuren, banden keuze, wielkeuze, ezv.


 

Update 3.2010 changjiang 750.


Changjiang 750 motorcycle sidecar 

motor-sidecar-CJ-750-1

Stoer en prachig Retro model van motor met sidecar, gespoten in schutskleuren, of in elke gewenste kleur. prijs 3495 dollar en ex. levering. (2010.)

RTM TANGO

 

rtm.tango

En mijn favoriet, de Tango, een autootje gefabrikeerd in zuid amerika, superkort voor veel parkeergenot, minimaal verbruik, zeer verzorgd afgewerkt en een van de leukste 'to see' wagentje van dit moment

Verkrijgbaar in een groot gamma kleuren, en met 190 cc motor, of 50cc Watergekoelde motor, die een zeldzaamheid is in deze klasse.

Ook van de Scooter of car Tango, is het met de lage dollarkoers die al een tijdje aan de gang is, een buitenkans om dit aan te schaffen, en nog niet zo echt duur kan je het toch wel noemen.

En omgezet kost een 50 cc voertuig nog ietsje meer dan een brommer:

6.400 $ USDollar to 4.300 € euro

Aan koers 1 $ = 0.672 euro>< 1 € = 1.488 $


 

 

Scooter Coupe

 

1.scooter-coupe

De scooter coupe, ideaal voor 2 personen, met veel gelijkenis op de Suntrike, en de Trigger 50, dus keuze in dit soort modellen genoeg.

Ook de prijzen vallen goed mee, en met de lage dollarkoers is het echt een koopje.


21:08 Gepost door webmaster in B. FUN CARS | Permalink | Commentaren (1) | Tags: de scooter coupe, funwagens, brommobieltje

12-11-07

Oldtimer Adler 1932

 

Een foto van mijn absolute oldtimer favoriet , de Adler , een even roemrijk merk,net zoals de Minerva. Deze oldtimer op de foto is uit het jaar 1932.

De Adler was een duits merk uit Frankfurt am main, en bouwde eerst fietsen en motorfietsen vanaf 1881 tot 1945, ook typmachines en aanverwanten werden er geproduceerd,. Met de bouw van wagens werdt gestart in 1900 en duurde tot 1940.

Er kwamen veel verschillende modellen en types , waaronder de onderstaande. Ook in België werden de Adlers onder licencie gefabriceerd in de fabrieken van Imperia

erna7

Oldtimer Citroën , FordB, Packard, en Plymouth

 

Enkele prachtexemplaren oldtimers gevonden bij mijn zus, ze hebben ze al een hele tijd, maar nog nooit de tijd gevonden om tot daar te komen,.'k ben zelf meer een wrak dan deze wagens.

Deze Citroën uit 1930, een vier cilinder.

erna3

Of deze oldtimer Ford B,  Ook al een oudje, van 1931, er zijn al veel mensen die dit niet hebben gehaald.

erna2

En deze beige juweel, decapotable, wat wil je nog meer, een Packard uit 1939, wat een prachtwagen, zo maken ze zeker niet meer.

erna1

Nog eens de oldtimer Packard , ik kan er niet genoeg van krijgen.

erna6

Een 4 cilinder Plymouth uit 1930, ik zou al best tevreden zijn met deze.

....'k zien mien al rieden langs de stroate, ikk e me lief dak zo geren zien, va smorgens vroeg toe 't svonds loate.......

erna4

 

 

08-11-07

Mini crosser

 

Een scootmobiel met een uitstekende reputatie, deze deense scootmobiel Mini crosser, waarvan nog andere modellen beschikbaar zijn. Ondertussen draait deze fabrikant al een lange tijd mee, en is al veel geimiteerd, maar zelden geevenaard.

 

mini-crosser

De Minicrosser , zoals hier een T 130  en T 140 in een driewiel uitvoering, geflankeerd door de vierwielige Minicrosser scootmobiel.

Enkele gegevens,  lengte 140 x Br. 65 cm. op wielen voor veel grip van 34 cm,  keuze uit verschillende Batterijen zoals 2x12v. van 110 AH, die tot 80 km ver rijdt, een 73 Ah, goed voor 60 Km ver, verder nog enkele lichtere uitvoeringen, en zeker niet te vergeten , een ongeziene kleine draaicirkel van 105 cm.

www.minicrossser.nl