26-12-07

Droge brommer

 

Voor ons mag het alhier vol rijden met soortgelijke voertuigjes, die verbruiken weinig en vervuilen dus ook in verhouding, en het is goed voor de portemonaie en de natuur.  De verkoopprijs in china zelf van deze brommer is rond de 1000 euro, hier kost een fiets bijna zoveel.

chinascooter

 

 

28-11-07

Quads SYM

 

Niet echt voor de snelweg, maar in de randstad zie je ze wel steeds meer opduiken

De SYM 250cc is mel een flink uit de kluiten gewassen quad, en met zijn stoere uiterlijk een stevig hebbeding. je kan er de baan mee op, en kost rond de 5500 € in Nederland.

quad-sym-250

 

19:50 Gepost door webmaster in B. FUN CARS | Permalink | Commentaren (0) | Tags: quad, brommobieltje, sym 250cc, on and off road

26-11-07

Scooter Mio 50

 

De Sym, een viertakt 50cc scooter die luisterd naar de naam Mio, met een meer dan bekoorlijk koetswerk.

Hij gaat de deur uit voor een meer dan aangename prijs. en heeft ook een veel betrouwbaarder imago dan de chinese scooters.

sym-mio-vespa

 Hierboven deze kleur voorstelling,: KIT nummer: KITORANGE-2-RY-151CP

Maar verder in een onvoorstelbaar gamma kleurcombinaties te verkrijgen 

BV.

Mio Standard 50 4T 25 & 45* km/h Black/White - Brown/White - Orange/white Orange - Silver* - Black* and others.

Lengte 1720 x Br. 710 x Hoogte 1025

Standaard/ 1.525 € (speciale kleuren + toeslag )< prijs 2007> Belgie.

  Andy motors Ardooisesteenweg 280 - Roeselare

Of te  Oostende  Big Bikes Prins albertlaan 60.

mio

Deze fabrikant maakt nog veel meer modellen van scooters, maar de Mio is wel een geslaagd concept, gebaseerd op de legendarische vespa.

Charly

 

De Charly, een italiaans voertuigje voor mindervaliden of gehandikapten, een leuk ding, maar niet veel info over te verkrijgen.

charly.jpg

Roadster

 

De roadster , volledig electrisch voertuig, ontworpen als een golfwagen, maar ook gehomologeerd in de USA voor op de baan, een stevig voertuig met een grote actieradius door de grote accu's, en nog een opvallende verschijning maaak deze wagen geliefd bij de mensen die de grote auto ''teveel '' vinden

roadster-1

De Roadster eletric, Verkrijgbaar in veel uitvoeringen en kleuren, banden keuze, wielkeuze, ezv.


 

Update 3.2010 changjiang 750.


Changjiang 750 motorcycle sidecar 

motor-sidecar-CJ-750-1

Stoer en prachig Retro model van motor met sidecar, gespoten in schutskleuren, of in elke gewenste kleur. prijs 3495 dollar en ex. levering. (2010.)

RTM TANGO

 

rtm.tango

En mijn favoriet, de Tango, een autootje gefabrikeerd in zuid amerika, superkort voor veel parkeergenot, minimaal verbruik, zeer verzorgd afgewerkt en een van de leukste 'to see' wagentje van dit moment

Verkrijgbaar in een groot gamma kleuren, en met 190 cc motor, of 50cc Watergekoelde motor, die een zeldzaamheid is in deze klasse.

Ook van de Scooter of car Tango, is het met de lage dollarkoers die al een tijdje aan de gang is, een buitenkans om dit aan te schaffen, en nog niet zo echt duur kan je het toch wel noemen.

En omgezet kost een 50 cc voertuig nog ietsje meer dan een brommer:

6.400 $ USDollar to 4.300 € euro

Aan koers 1 $ = 0.672 euro>< 1 € = 1.488 $


 

 

Scooter Coupe

 

1.scooter-coupe

De scooter coupe, ideaal voor 2 personen, met veel gelijkenis op de Suntrike, en de Trigger 50, dus keuze in dit soort modellen genoeg.

Ook de prijzen vallen goed mee, en met de lage dollarkoers is het echt een koopje.


21:08 Gepost door webmaster in B. FUN CARS | Permalink | Commentaren (1) | Tags: de scooter coupe, funwagens, brommobieltje