07-01-18

Toyota EV


12:59 Gepost door webmaster in C. KLEINE AUTO'S | Permalink | Commentaren (0)

31-01-14

Kandi Coco electro

 

KANDI COCO

De Kandi, klein en mooi elektrisch voertuig, hier voorgesteld in een video met info over fabricage en zicht speciaal op China .

 

kandi coco electric cars, 

 

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

14:48 Gepost door webmaster in C. KLEINE AUTO'S | Permalink | Commentaren (2)

Enkele Elektrische auto(tjes)

Een BMW rijder zal er wel niets aan hebben, maar wanneer de benzine 50 euro de liter zou kosten, dan zouden ze denkelijk er anders over denken, alhoewel...

Neem nu de Mia, een leuk ding voor in de stad, de ideale boodschapper, of voor een pic nic in het bos met de kids.

Mia Electric car 

13:28 Gepost door webmaster in C. KLEINE AUTO'S | Permalink | Commentaren (0)

04-06-13

De Freeduck van Ducati

Free Duck

Een handig wagentje voor twee, of met een pak bagage.
Het wagentje kan je krijgen volledig op elektriciteit, of een Hybride die je zowel op benzine als elektrisch kan rijden, een leuk stadswagentje die vanaf 17 december 2009 door de post in Damme zal getest worden, ze kregen drie van die wagentjes toegewezen, net zoals in enkele andere landen, die het wagentje zullen evalueren.

Een mens die zichzelf respecteert kan dit enkel maar toejuichen zeker nu met alle negatieve geruchten over het klimaat, en elke druppel op die hete plaat telt voor twee.

De tijd is gekomen om onze zienswijze en gewoonten over vervoer en milieu  ernstig te gaan bijschaven, ook voor de toekomst van onze kinderen.

ducati, freeduck, overdekte scooter, freeduck brommer, scootmobiel freeduck,

 

overdekte scooter, kleinste auto, scooter met dakje, gesloten scooter, 2 persoons scooter, mini auto, ducati overdekte scooter, Freeduck scooter, overdekte scootmobiel , scootmobiel met dak,

 

 

 

Meer op:

 

http://www.freeduck.eu/

 

 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

17:16 Gepost door webmaster in B. FUN CARS, C. KLEINE AUTO'S | Permalink | Commentaren (0)

27-11-10

Recreatie wagentje met hobbybergvak

Autosalon met de dwergwagentjes in opmars.

Klein driewielig sympatiek dwerg wagentje op elekticiteit voor twee personen en open laadvak uitermate geschikt voor klusser,visser, levering of boodschappen , ook met afdekdeksel.

Te zien geweest  op het autosalon in Tokio.
Verder de dwergwagens Van Daihatsu en Nissan
Er zijn nog veel meer van die kleine auto's met zeer klein motorvermogen voor in de stad, in de azeatische landen hun vooroordelen al lang aan de kant gezet er rijden ze met duizenden over de wegen.
Hoog tijd dat er hier meer van deze kleine wagens te verkrijgen zijn, samen met een stevige subsidie op de aankoop.

tokio-minicar.jpg

dwergcars-1.jpg

Ook de Nissan Pivo en de Daihatsu beiden dwergwagens, elk met een hemelsbreed verschil van uiterlijk, ook  beiden sympatiek te noemen.

16:46 Gepost door webmaster in B. FUN CARS, C. KLEINE AUTO'S | Permalink | Commentaren (2)

31-10-07

1 liter car

 

Een wel speciaal voertuig van deze autofabrikant uit duitsland, de 1litre car rijdt op een liter per 100 km..

Hopelijk is die snel te verkrijgen in massaproduktie zodat de prijs ver beneden de hedendaagse brommobielen prijs daalt.

 

1litercar

 

aptera-car,--2.jpg

 

e.car-2seats-2.jpg

 

 

 

15:32 Gepost door webmaster in C. KLEINE AUTO'S | Permalink | Commentaren (2) | Tags: 1 liter car, kleine wagens, brommobieltje, vw

08-10-07

OBVIO 828

 

De Obvio 828, een leuk klein wagentje, met speciale deuropeningen, en  met meer dan alles erop en eraan

obvio-828

Dit Braziliaans OBVIO 828 autootje van 2,65 m. lang x 1,65 br. X 150 h. en een wielbasis van 175 cm, is nu al een succes, Terwijl Smart de hemel verzet om de mini-auto aan de man te brengen , is dat voor de fabrikant van de Obvio een fkuitje van een cent, Hij is nog niet op de markt,en er zijn in voorverkoop al 150.000 stuks van verkocht.

de Obvio kan behalve op benzine ook op ethanol en gas rijden ,aan een elektrische versie wordt gewerkt)

Samen met Lotus ontwikkelde hij de Obvio 828, een mini-auto met drie zitplaatsen De Obvio 828 is door zijn lage gewicht van 600 kg uiterst zuinig in verbruik. Voor de aandrijving zorgt een 116 pk sterke 1,6 liter 4-cilindermotor met de naam Tritec. Die krachtbron is ontstaan uit een Braziliaanse samenwerking tussen BMW en DaimlerChrysler.
Van de motor zijn twee varianten. Een van 85 kW/116 pk en de andere 149 kW/ 203 pk. Door een turbo wordt dat vermogen opgeschroefd tot respectievelijk 170 pk en 250 pk.

De binnen- en buitenpanelen van de carrosserie zijn van een speciaal, krasbestendig Senoplast Austrio/MMS Plastico Brasil. Het autootje wordt uitgerust met airco, drie aparte lichtgewicht stoelen, elektrische raambedieninge en centrale deurvergrendeling. Het wagentje is uitgerust met GPS, internet, personal organizer, satelietradio en een digitale mediaplayer voor DVD’s. De auto is te koop in de USA door ZAP voor 14.000 us dollar.