03-11-09

Piaggio Ape Classic diesel

Piagio Ape Classic  -- PAC

 

De piaggio classic is een diesel uitvoering van het bekende wagentje de APE die weer veel aanhanges krijgt, ook onder het jonge volkje, met zijn sympa uiterlijk, en niet zoals vele brommobielen willen de echte auto's nadoen, ben je meer up to date, en cooler dan in een semi auto.
Hier rij je niet in een autotjjjjje, maar in een Ape, en dat zullen ze gezien hebben zonder meewarige blikken.

Je kan rijden aan 65 km per uur, maar met een begrenzer  die de ape  op 25 km laat bollen ben je klaar om al aan 16 jaar de teugels in handen te nemen.

Jij zit lekker warm en droog, terwijl anderen met een natte kazuifel op de afspraak toekomen.
Aan een klein prijsje, pakwel de helft van een bombardon of hoe het ook mag heten brommobiel.
Uw verzekering swingt de pan niet uit, en buiten dat heb je nog de kleine een beetje drank te geven, en je komt overal, ook met uw lief.

Ook als mindervalide niet te versmaden, je laad uw mobielscooter in de laaadbak, rijd naar het winkelcenter pakweg 10 km verder en met de scoot kan je de winkels binnen, ook weeral droog bij nat weer, lekker toch.

pac-ape

 

nog van piaggio, en ietsje anders...

piaggio-pk500

 

De PIAGGIO PK 500 als je je toch laat verleiden door het uitzicht van de 'echte auto's', ook eigenzinnig, bijlange niet zo trendy, maar kom, smaken verschillen, gelukkig...

21:58 Gepost door webmaster in A. BROMMOBIELEN | Permalink | Commentaren (4) | Tags: ape, piagio ape, brommobiel piaggio