08-11-07

Mini crosser

 

Een scootmobiel met een uitstekende reputatie, deze deense scootmobiel Mini crosser, waarvan nog andere modellen beschikbaar zijn. Ondertussen draait deze fabrikant al een lange tijd mee, en is al veel geimiteerd, maar zelden geevenaard.

 

mini-crosser

De Minicrosser , zoals hier een T 130  en T 140 in een driewiel uitvoering, geflankeerd door de vierwielige Minicrosser scootmobiel.

Enkele gegevens,  lengte 140 x Br. 65 cm. op wielen voor veel grip van 34 cm,  keuze uit verschillende Batterijen zoals 2x12v. van 110 AH, die tot 80 km ver rijdt, een 73 Ah, goed voor 60 Km ver, verder nog enkele lichtere uitvoeringen, en zeker niet te vergeten , een ongeziene kleine draaicirkel van 105 cm.

www.minicrossser.nl


 

Commentaren

Een nog jonge scoot gebruiker. Ik heb de minicrosser nu achttal maand, en denk dat er niet veel beters bestaat, nooit problemen, rijd goed en ver, en je voelt, het is geen brol uit azië.
De vorige was een ramp tegenover deze, en voor een aanvaarbare prijs, want ik heb hem zelf betaald, wat ik maar normaal vind, wil geen misbruik maken van de gemeenschapsgelden zoals vele profiteurs.

Gepost door: Robbe | 01-12-07

Reageren op dit commentaar

Hallo
Een vriend zei dat hij van jullie hier een kortingsbon van 250 euro had gekregen voor de aankoop van een mini crosser, maar ik zie dat hier nergens meer terug.
Het stond nogthans hier bij de andersvaliden categorie.
Waar kan ik ook zo een bon bekomen , want dat zou goed uitkomen voor ons ma,die veel last heeft van haar benen.
Ik had al een mail gestuurd, maar nog geen antwoord ontvangen? zet hier ook maar even de vraag, en een nieuwe mail verstuurd.

Gepost door: K Vandenberghe | 31-01-08

Reageren op dit commentaar

mobielscooter fabrikanten Wanneer zal er eens een fabrikant verstandig genoeg zijn om (Vele) jonge mensen zoals ik, die door ziekte of ongeval niet anders kunnen dan zo een soort mobiel scooter aan te schaffen, beseffen dat ook wij graag binnen zouden zitten, of toch minstens uit de regen en de wind.
Erg moeilijk kan dat toch niet zijn, ongelofelijk deze toestanden

Gepost door: Wanneer | 06-01-10

Reageren op dit commentaar

mijne heren,
mijn vraag is de volgende, mijn vriendin heeft beperkingen en rijd met een t130 mini crosser spijtig genoeg heeftze erom veel problemen met de batterijen die volgens het boekje en de fabrikant zeker 60km ver mee kan rijden wat bij haar slchts 23km is reeds verschillende malen werden de batterijen vervangen wat een serieus kostenplaatje is wie kan haar helpen mag ook via mijn email adres
hopelijk kan dit probleem opgelost worden misschien ook adrzesen van batterij leveranciers als het kan
met oprechte dank

Van de Velde H.F.

Gepost door: Van de Velde Hubert | 13-02-14

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.