08-10-07

Smike zijspan Turbo of Easy fiets

Een bijzonder goed idee, de Smike, een fiets waar je in enkele seconden een zijspan tegenaan plaatst, en zo met een kind, of volwassene tot 75 kg, een ritje kan maken. wij plaatsen dit bij de funcars, want fun is het zeker.

Daar de Smike de bijzitter opzij heeft geplaatst kun je ook gemakkelijk met elkaar praten  en zo het sociale contact optimaal kan benutten.

Of hoe je ook het meegenomen kind in de gaten kan houden, want er zijn ook aangepaste kinderzitjes die in de zijspan, of sidecar kunnen aangebracht worden. De sidecar is met een simpele beweging zonder gereedschap , zelfs door een kind  aan en af te koppelen in lutele seconden.

Onder de opvouwbare zit is er plaats voor veel bagage of boodschappen, de fiets kan ook zonder de zijspan gebruikt worden, en appart aangekocht worden als tourfiets, er is er in een electrische , de SMIKE TURBO, met de Heinzmann motor, of de gewone Smike Easy uitvoering, een uitstekende tourfiets

Das exklusive Smike Turbo mit Elektromotor, für den Betrieb mit oder ohne Seitenwagen. Selbst Steigungen meistern Sie problemlos mit dem starken Heinzmann - Radnabenmotor ob mit Beifahrer oder den getätigten Einkäufen.

Falls Sie ganz alleine unterwegs sein möchten, hängen Sie einfach den Seitenwagen ab und fahren mit dem Smike Tourenbike mit Elektromotor über Stock und Stein.

Het zijspan is er in rood, geel,wit, à EUR 699,- 

Fiets en zijspan à EUR 1778.00 en met electro motor /EUR 3076.00

 (2007)

smike-zijspan

De prijs is zeer aanvaarbaar voor deze aluminium en 18,5 kg wegende fiets, en de uitvoering is kompleet en tot in de puntjes verzorgd voor jarenlang fietsplezier, met een lengte van 178 x 30 br, heb je op de Smike met het afgeveerde zadel een comfortabele zit, zowel op de fiets als op de alu zijspan ,die 105 lang en 70 breed is , 16.4 kg weegt met de kunstlederen zit en de brede voetplank een uitstekend alternatief voor de korte autoritjes. 

 De commentaren zijn gesloten.