06-10-07

ICE T trice en Easy rider

 

Ook dit is fun, een Ice ligfiets  op drie wielen, een zogenaamde trike, uiterst stabiel in bochtenwerk, en haalt zonder veel inspanning hoge snelheden die tot 40 km en meer per uur kunnen oplopen.

De Ice T of Ice Q trike zijn gerenomeerde merken  die bij kenners hoog aangeschreven staan door hun comfort, stevigheid  en wendbaarheid.

ice-trike-T--Q

Deze trike van Ice valt zeer in de smaak voor woon werkverkeer, zonder filleleed, die dan ook nog door de patron wordt betoelaagd. ook als ontspanning is het een ideaal beestje, en waar ritjes van honderd en meer kilometer zonder er een uitputtende rit van te maken met plezier worden rondgereden.

De ICE Trike,  keuze uit twee breedte maten  88 of 78 , L 188,  H 75 cm Draaicirkel 4.60 Cm, zithoogte 31.7 Cm.   prijs 2007 +- 1.600 £ of 2.310€

Kan ook door andersvaliden gebruikt worden, die er mee omkunnen of aangepast worden voor de specifieke kwaal, en daardoor ook veel verder kunnen komen dan met een rolwagen.


 


Easy Rider 2, Driewielfiets semi ligfiets van de fabrikant Van raam

easy-rider-vanraam

Easy Rider 2, Driewielfiets
vanaf € 2035,00
| 6% BTW

De Easy Rider 2 is een fiets waarvan de zitting u meer ondersteuning biedt dan een gewoon zadel. Bovendien is de kuipstoel laag geplaatst zodat opstappen niet moeilijk is en het maakt de fiets stabieler. Doordat de traprichting iets naar voren is gericht heeft de Easy Rider 2 iets weg van de moderne ligfiets. De comfortabele zitting, gecombineerd met de vering in het frame geven de fiets een optimaal rijcomfort. Zithoogte: 53- 60 cm Max. lengte: 206 cm
Max. breedte: 73 cm Instaphoogte: 38 cm
Gewicht: +- 35 kg Wielmaat voor: 20" Wielmaat achter: 20"
Remmen: Trommel-, terugtrap of hydraulische remmen Kleur: Oceaangroen

Standaard : Verlichting ,Veiligheidsslot Differentieel , Parkeerrem
Milieuvriendelijke poedercoating , 5 jaar garantie op het frame .

De commentaren zijn gesloten.