20-09-07

Sportster mobilizer, en de Rehab transporter.

De Sportster wheelcare driewieler is een stevige sportieve all rounder met een goede reputatie, die met zijn grote brede wielen, ook moeilijk bereikbare plaatsen aankan.  Hij is in verschillende uitvoeringen beschikbaar, zelfs voor twee personen naast elkaar, ook een zachte of harde overkapping is als optie te verkrijgen, Ook de prijs is matig te noemen

 

sportster

De Sportster  is al verkrijgbaar vanaf 3.300 dollar, wat door Europa niet waar kan worden gemaakt door de grotere winstmarges .Een buitenbeentje is de Rehab Kenguru, die met zijn bijzonder vloeiende lijnen bij menig toeschouwer bewonderende blikken ontlokt.

De Rehab is een geesteskind van de hongaren, die daarmee aantonen dat ze bij ontwerp en vormgeving zeker niet moeten onderdoen voor de Italiaanse koplopers , en dit aan de bekende lage Oost europese prijzen.

rehab
Je rijdt gewoon met uw eigen rolstoel het wagentje in, die door een speciaal systeem door de knieen zakt zodat de achterzijde het mogelijk maakt gemakkelijk in de module te rijden, daar blijf je in uw rolwagen zitten en neeemt de joystik om de wagen te besturen.

Waar je aankomt kun je dan weer , de Rehab dichtbij geparkeerd, met uw vertrouwde rolstoel gaan winkelen of bezoekjes afleggen. Zo vrij als een vogel, laten we maar zeggen.Commentaren

zou u mij meer informatie toe kunnen sturen over de rehab kenguru? wat kost hij? is hij aanpasbaar voor 1 armig gebruik? rijdt hij op accu of benzine? wat kost dat aan extraas? kan er een electrische rolstoel in of alleen een handbewogen?

Gepost door: a. van der schot | 05-02-08

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.