10-09-07

Inca scootmobiel en solo

 


Gehandicapten voertuigen van Inca, De Inca Solo, Inca Buddy, en Het electrisch wagentje, de inca Sprint.

INCA SOLO

Een geheel nieuw ontwerp met katalysator (wettelijk verplicht) en met onderhoudsvrije kunststof beplating. Zeer moderne trillingvrije 2-tak Puch-motor met fluister uitlaatsysteem, geheel afgesloten variomatic aandrijving en automatische koppeling.

Zelfsmerend: de ingebouwde oliepomp mengt automatisch de olie in de juiste hoeveelheid met de benzine uit een aparte tank. Doordracht hydraulisch remsysteem, eenvoudig en licht bedienbaar, tevens startbeveiliging.
Uiterst eenvoudige bediening door elektrische starter en automatische choke.

L 175 x h 120 x br 97 kilogr. 95

De INCA BUDDY

Deze driewielscooter is een afgeleide van de INCA SOLO, echter uitgevoerd met een BUDDY-zadel.

De INCA BUDDY wordt volgens de Verkeerswet beschouwd als een voertuig voor gehandicapten: een rijbewijs is niet verplicht, bromfietsverzekering echter wel.

Puch 49,4 cm3 2-tak, electrische starter, gescheiden smering, geheel afgesloten variomatic aandrijving, Totale lengte: 160x br. 97 x H.115 Kilogr.80

Optionele Extra uitrustingen, waaronder : Achteruitrij-installatie , stokhouder, spiegel, koffer, bagagerek, enz.

Verbruik : ongeveer 1 liter benzine op 26 kilometer. De wagens bevatten een 4 liter brandstoftank met een reserve van 0,9 liter. De topsnelheid van de SOLO en BUDDY ligt op ongeveer 35 kilometer per uur.

inca

INCA SPRINT Electrisch

Deze moderne, robuuste, geveerde scootmobiel is speciaal ontworpen als buitenwagen.

Door de geringe buitenmaten (breedte 70 cm) is de wagen smal genoeg voor elke deuropening, zodat u ook met de SPRINT overal naar binnen kunt rijden.

Volgens de wegenverkeerswet wordt de SPRINT beschouwd als een voertuig voor gehandicapten; een rijbewijs is dus niet vereist. Wel is een bromfietsverzekering verplicht.

Met 1 krachtige electromotor en de extra grote traktiebatterijen bent u in staat forse hellingen 20% te nemen en afstanden tot ongeveer 80 km te overbruggen.Lengte 156 br x70 kg 185.

Wielmaat: 300 x 10

Bij het nemen van een bocht, neemt de snelheid van de INCA SPRINT automatisch sterk af bij opnieuw rechtuitgaan neemt deze weer toe tot de gewenste snelheid achteruitrijden is alleen mogelijk met langzame snelheid: 0-5 km/uur parkeerrem op beide achterwielen (automatisch)

 solo-ts-120-T70

Commentaren

Ik denk de TS120 of de breeze aan te kopen, maar heb nog geen verkoper gevonden die gespecialiseerd is in die voertuigjes in de dichte omgeving van Torhout. Weet u misschien een verkoper die dat is zijn programma heeft, want wil ook niet met zo een chinese gehandikapten voertuig de baan op, speel liever op zekerheid.

Gepost door: Michel B. | 05-12-07

Reageren op dit commentaar

mr. Geachte mevrouw/heer,

Graag zou ik met spoed van u vernemen wat een buitenwagen Inca Solo kost en een scootmobiel Solo TS 120 met een 12 amp. lader en 95 Ah accu's.

met dank en groet,

Bert Schelhaas

Gepost door: schelhaas | 05-12-07

Reageren op dit commentaar

Solo TS 120 Beste Michel, wij zijn dealer van revatak die de solo produceert. U kunt bij ons terecht voor al uw vragen.

Tel 0031 40 2567700

Gepost door: De Scootmobielspecialist | 31-01-08

Reageren op dit commentaar

Proefrijbaan binnen U kunt bij ons alle modellen uitproberen op onze proefrijbaan binnen of buiten, zodat u rustig kunt voelen wat het beste bij u past.

Gepost door: De Scootmobielspecialist | 31-01-08

Reageren op dit commentaar

Inca solo occasion Goedendag

wij hebben een perfect onderhouden Inca solo net binnen.
Incl grote beurt en nieuwe banden etc .

Incl bezorgen en garantie.

Erik den Ruijter

Gepost door: Drumo | 07-02-08

Reageren op dit commentaar

Aan scootspecialist, bedankt voor uw aanbod, maar ik heb er al een gevonden, door toedoen van deze site, bedankt mannen, en ben er uiterst tevreden over.supercar !!
Michel B.

Gepost door: Michel.B | 09-02-08

Reageren op dit commentaar

prijs wat zijn de prijzen vd scootmobiels inca etc.

Gepost door: m.gieles | 22-06-08

Reageren op dit commentaar

DHR Dat wintscherm wat bij deze scootmobiel hoort is
dat ook los te koopzo ja wat gaat het dan kosten als u het opstuurd MVG/C.Broeder.

Gepost door: c.broeder | 08-09-08

Reageren op dit commentaar

dhr Zou he misschien mogellijk zijn om van de INCA SPRINT het losse windscherm buj u te bestellen met de moggellijk heid dat het scherm naar mij word opgestuurd en wat me dat gaat kosten
MVG/C.Broeder

Gepost door: c.broeder | 09-09-08

Reageren op dit commentaar

gezocht Inca buddy of solo Hallo beste Mensen ,
gezocht Inca buddy of solo tweedehands

Gepost door: jaco | 23-11-08

Reageren op dit commentaar

DHR. ZIET ER GOED UIT EN DUIDELIJK.
HEB EEN VRAAG NL DIT, WIL EEN WINDSCHERM VOOR MIJN SCOOTMOB. GRAAG DE PRIJS EN HOE DE LEVERING. ELITE XS IS HET MERK
BIJVOORBAAT MIJN DANK

Gepost door: P.DE BEUS | 13-12-08

Reageren op dit commentaar

ik zou graag prijzen willen weten van vb.inca sprint

Gepost door: xandra | 18-01-09

Reageren op dit commentaar

electrice driewiel fiets Heren.Ik heb een dwarslesie en heb altijd pijn in mijn benen.nu zoek ik een fiets waar ik op kunt rijden.ik heb gefietst op een Berkel Baik dat ging uitstekend.maaaar de prijs bijna 10.000 euro voor mij heel veel geld.hebben jully misschien een electrice driewiel fiets waar ik op kan rijden voor training van mijn benen.alleen niet voor die prijs. ik heb een inca sprint en als met een aan passing een stoel van de inca op zo"n fiets zo kunnen dan kan ik misschien toch fietsen.ik denk dat het voor mij een goede training is en dat ik minder pijn in mijn benen heb.is er voor mij een oplossing .ik heb een proefrit op een Berkel Bike gemaakt en er ging een wereld voor mij open.ook aangepast tweedehands is van harte welkom.ik wacht op nader bericht

Gepost door: B.Bos | 04-03-09

Reageren op dit commentaar

ik wilde wat informatie inzake een inca solo, schooter, met een puch motortje, heeft deze inca solo ook een soort kenteken? of heeft het alleen een nummer ingeslagen in het frame, een inca solo valt dacht ik onder gehandicapten voortuigen, mag je daarmee ook een winkelgallerlei in, of is dat een rare vraag? en ja natuurlijk snap ik dat je het moet verzekeren, en helpplicht is dat verplicht?

en wat zijn de prijzen van een inca solo, ik ken iemand die heeft een piaggio, zip, driewieler ook gehandicapten schooter, en die heeft ook geen soort kenteken of wat daar op lijkt, ik vindt dat wat vreemd, daar een schooter dacht ik altijd ene soort kenteken nodig had, zelfs een zip schooter, die 25 km rijdt heeft een zip certificaat, en daar bedoel ik niet ene verzekering.

in afwachting op u antwoord, en graag de prijs natuurlijk, er hoef geen andere zaken erop geplaats te worden, behalve mischien ene bevestiging voor een looprek achterop.

in afwachting

uma

Gepost door: uma | 07-10-10

Reageren op dit commentaar

Ik heb de Solo 120 scootmobiel, en als ik het zeggen mag, die is NIET de Mercedes der scootmobielen, zoals sommigen je willen doen geloven.
Na 16 maanden is de hoogte instelling stuk, en kunnen ze het zelfs niet maken. Na twee maal afhalen, is dat nog niet in orde, zit nu veel te laag, met meer pijn tot gevolg.
Ook het 'tuut' geluidsignaal is om te wenen, geen mens die het hoort.
In gras moet je opletten als je stilstaat, dat er hulp in de buurt is om je en duwtje te geven, zelfs een klein minuscul putje, of opstandje van 3 cm voor het voorwiel maakt dat je niet meer vooruit kan. Daar heeft hij niet genoeg kracht voor.
Speelgoed is het juiste woord, en duur betaald ook.
Ben je op zoek naar iets stevigs, en die je ook door boswegels nog laat rijden, dan kies je beter voor een goed merk, zoals de Afikim breeze, dit is de "alle terreinen" van de scootmobielen.
Oogt niet zo oudlullig, en is van een sterke uitstekende kwaliteit.
Waarschijnlijk de beste scootmobiel die er bestaat, de Afikim !
Ik had deze voor de Solo scootmobiel, en door een auto aanrijding te zwaar beschadigd, nadien mij laten ompraten door een verkoper, om die waardeloze solo te kopen. Hoop dat je weet wat jij doet, maar de Solo komt nooit meer binnen.

Gepost door: Rogier | 20-11-13

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.